Skräddarsydda företagspaket i Lund

Njut av god service i fräscha lokaler och låt inspirationen komma till dig

Med Folkets Hus i Lund får du ett brett utbud av möjligheter att njuta av god service, konferensmöjligheter och prisvärda företagspaket i Lund. Med lång erfarenhet inom branschen har vi samlat på oss värdefull kunskap som vi tar med oss i planeringen av varje ny konferens. Så varmt välkommen till en stimulerande och inspirerande miljö, där vi gör det möjligt för dig som kund att uppnå bästa möjliga resultat.

Företag i Folkets Hus

 

Lunds Stadsteater

Lunds Dans och Musikal

ABF MittSkåne  www.abf.se/mittskane

SGU

LifeWise AB

PRO

Liera AB

Laterna Magica AB

LO-facken i Lund Kommun

Viktväktarna

Restaurang Spisen

Pennys for Hair

Ellis Wellness

Frisells Advokatbyrå

 

 

 

 

 

Erfarenhet


Folkets Hus i Lund har lång erfarenhet av att arrangera konferenser, möten, kick-off, seminarier och sätta ihop företagspaket i Lund. Den erfarenheten tar vi med oss i varje nytt arrangemang, vilket gör att du som kund alltid kan lita på att du blir omhändertagen av ett riktigt yrkesproffs. Våra kunniga konferensvärdar har arbetat med många olika arrangemang och vet vad som väntar, hur man löser problem och oförutsedda händelser. Lita på kunskap och erfarenhet, för bästa möjliga arrangemang. 

Kvalitet


Kvalitet är ett nyckelord i vår verksamhet. Från kompetent personal och kundbemötande till kvalitet i faciliteter och lokaler. Vi ser till att kontinuerligt uppdatera vår tekniska utrustning för att möta de krav som ställs på en god konferensmiljö. Dessutom ser vi till att mat, dryck och andra förfriskningar från vår restaurang tillagas och serveras med omsorg och kärlek på råvaror av högsta kvalitet. När du ska anordna konferens eller vill sätta ihop ett företagspaket i Lund är det hit du ska vända dig för högsta kvalitet.

Service


När man jobbar inom ett yrke som både tillhandahåller och möjliggör god service, blir det ännu viktigare att hela tiden kunna erbjuda den bästa service som är möjlig. Vi ser till att konferenser, möten och företagsevent flyter smidigt och effektivt, med de delar som ska vara med. På så sätt ser vi till att du eller ditt företag i sin tur kan erbjuda bästa möjliga service för aktuella intressenter. God service ska göra att du känner dig som hemma, så välkommen hem till Folkets Hus i Lund när du vill!